Om Hanne V

Hanne Vinsten er en sangskriver, der er blevet kaldt alt fra fra kirkedanmarks poet i tiden, lovsanger, rockmama, musikmissionær, kristen sing-and-songwriter til moderne salmedigter. Hun skriver langt de fleste af sine sange på dansk og ofte tager de udgangspunkt i bibelens tekster eller oplevelser fra livet med Gud og mennesker. De seneste år er der også kommet viser til, der handler om livet, årstiderne og at gribe nuet.

Hanne har besøgt mange fri- og folkekirker i Danmark med sin musik, såvel som missionsorganisationer, kirkestævner, caféer, plejehjem, hospitaler og hun har givet koncerter ved Folkemødet på Bornholm. Igennem 13 år har Hanne også stået for musikken på Juniorlejren, som er en sommerlejr på Sjælland for børn mellem 9-12 år.

Den kirkelige baggrund har Hanne i Folkekirken og Apostolsk Kirke. Gennem hendes sange genlyder budskabet om en nærværende Gud, der tænder lys i mørket og giver håb til mennesker. 

Du er velkommen til at tage kontakt, hvis du vil invitere Hanne til at lede lovsang, give koncert, lave workshops, holde andagter, eller lave andre arrangementer, hvor tro og musik er i centrum.

 


På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.